Dienst aan bedrijven

Prive chauffeur, zakelijke diensten

Bent u een bedrijf en moet u uw leidinggevenden of belangrijke klanten in Brussel vervoeren? Taxi-prive-aeroport.be biedt u de oplossing door een auto met chauffeur te huren. Door te boeken op onze site krijgt u een auto met een eigen chauffeur, met alle comfort, een echte lounge met vier wielen waarin u uw bedrijf kunt blijven behandelen, naar eigen goeddunken.

Station- en luchthaventransfer naar Brussel

Boek een privé-auto met chauffeur op Taxi-prive-aeroport.be om uw vips te ontvangen, de chauffeurs van Taxi-prive-aeroport.be kunnen zelfs zorgen voor de ontvangst op het station of op de luchthaven en voor het uitvoeren van de transfer luchthaven – hotel of rechtstreeks naar uw bedrijf, terwijl u op de hoogte blijft van de aankomst van de persoon.

Vervoer naar beurzen, seminars in Brussel

Je leiders worden uitgenodigd voor de inhuldiging van een tentoonstelling, een salon, een ambassade-receptie … Je organiseert een seminar met prestigieuze eregasten. Beheer hun transport op het hoogtepunt van het evenement, vraag om een auto met chauffeur en geniet gedurende het hele evenement van een luxe auto met privéchauffeur.

Begeleiding van evenementen in België

Uw bedrijf organiseert een meerdaags evenement, waarbij reizen naar België worden georganiseerd voor uw gewaardeerde gasten en uw managers. Verschillende formules van reserveringen zijn mogelijk, het meest aangepast in dit geval is een bepaling van een auto met chauffeur of meerdere auto’s met chauffeur.

Ervaren privé bestuurder

Bestuurders van Taxi-prive-aeroport.be zijn allemaal getraind en ervaren, ze gedragen zich met beleefdheid en discretie. Een auto met chauffeur huren is van onze high-end services op maat profiteren.

RAutoreservering met chauffeur in Brussel

Voor op maat gemaakte, eenmalige of lange termijn zakelijke services, vraag maar gerust een online offerte aan. Voer alle uw details van uw behoeften uit en u ontvangt snel een gecodeerd voorstel van Taxi-prive-aeroport.be services.

Bruno
bruno_ferrari40@hotmail.com
0493/42.20.62
TVA: BE 0692990071
Languages: français, albanais et monténégrin

 

Giorgi
Gjergj.shkreli78@gmail.com
0496/72.62.97
TVA: BE 0671788742
Languages: français, anglais, néerlandais, italien, espagnol et albanais