Dienst aan particulieren

Privé-chauffeur, services aan particulieren

Luxe autoverhuur met chauffeur is niet alleen voor bedrijven, de prijzen van een auto met chauffeur laten iedereen profiteren van een goedkope privétaxi. Taxi-prive-aeroport.be biedt vele luxe autoverhuurdiensten met chauffeur voor vele situaties.

Stations en luchthaventransferten naar Brussel

U komt aan op het station of op de luchthaven; Met vermoeidheid, wil je niet in de rij blijven wachten of op een taxi wachten ? Voor een transfer vanaf de luchthaven van Zaventem, boek een luxe huurauto met chauffeur op taxi-prive-aeroport.be. Uw privéchauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten, u zult het comfort van het voertuig en de hoogwaardige randapparatuur waarderen.

Nachtvervoer, Brussel ‘s nachts met de auto met chauffeur

Een uitstap gepland voor 3 of 8 personen, en niemand wil blijven rijden, je wilt ‘s nachts op het openbaare vervoer lijven wachten of om 4 uur s ochtends een taxi nemen ? . Boek een luxe huurauto met privéchauffeur. Hij zal u begeleiden naar het adres dat opgegeven is bij de reservering.
Als u ‘s nachts Brussel wilt bezoeken, weten Taxi-privé-luchthavenbestuurders de beste adressen en begeleiden zij u met alle hun elegantie.

Evenement: huwelijk, doop …

Voor al je belangrijke evenementen

  • Huwelijk
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardag en trouwfeest
  • Doop
  • Betrokkenheid, romantisch uitje …

Taxi-prive-aeroport.be biedt u de huur aan van een trouwauto, of in ieder geval een auto met chauffeur, voor de viering van uw bruiloft, die van uw kinderen of uw vrienden.
De ervaring en de knowhow van de privéchauffeurs van Taxi-prive-aeroport.be garanderen u gemoedsrust met discretie en professionaliteit.
De bruiloft autoverhuur met privé chauffeur is de turnkey-oplossing voor een succesvolle bruiloft en elk ander belangrijk privé-evenement.

Bezoek aan Brussel of winkelen met de auto met chauffeur

Wilt u Brussel op een comfortabele manier bezoeken, een dagje shoppen in de straten van de hoofdstad, zonder tijd te verspillen met het zoeken naar een taxi tussen elke etappe, museum of tentoonstelling of uw pakket rommelig maken. De luxe autoverhuur met chauffeur is de oplossing voor een goedkope privétaxi, Kies een pakket van uw prive taxi om Brussel te bezoeken, en u kunt genieten van uw dag in Brussel.

Boek een luxe huurauto met chauffeur Brussel

Om te profiteren van een op maat gemaakte service, vraag dan een offerte aan voor luxe huurauto’s met chauffeur en u ontvangt snel een of meer voorstellen die gecodeerd zijn, accepteer degene die het beste bij u profiel aanpast en ontvang de bevestiging van uw reservering van een huurauto met chauffeur.

Bruno
bruno_ferrari40@hotmail.com
0493/42.20.62
TVA: BE 0692990071
Talen: français, albanais et monténégrin

 

Giorgi
Gjergj.shkreli78@gmail.com
0496/72.62.97
TVA: BE 0671788742
Talen: français, anglais, néerlandais, italien, espagnol et albanais